O nama

 

Preduzeće DMN GELATO d.o.o. osnovano je 2012. godine.

Bavimo se uvozom i distribucijom sljedećih proizvoda:

  • sirovina za poslastičarstvo
  • sirovina za pekarstvo
  • ukrasa za poslastičarstvo
  • alata za poslastičarstvo
  • mašina za ugostiteljstvo

Ekskluzivni zastupnici smo za BiH tržište, renomiranih kuća BFL, CSM, LAPED, BOHEMILK:

Distributeri za CODAP, BABBI, FLOREAL, MARTELLATO:

BFL Italija je proizvodjač sirovina za kolače, hljeb i peciva. Ono što izdvajamo iz njihovog asortimana su surogati čokolade, široka paleta čokoladnih krema i glazura, polugotove i gotove kreme, termostabilna punjenja, smjese za biskvit, specijalni tipovi brašna, smjesa za makrone.

CSM Njemačka je proizvođač sirovina za kolače, hljeb i peciva. Ono što izdvajamo iz njihovog asortimana su tečni biljni šlag, polugotove i gotove kreme, termostabilna punjenja, smjese za biskvit.

LAPED Italija je proizvođač sirovina za kolače. Ono što izdvajamo iz njihovog asortimana su šećerne paste za prekrivanje i modeliranje u raznim bojama, te želatini, neutralni i sa okusom kajsije

BOHEMILK Češka Republika je proizvođač mlijeka i mliječnih prerađevina. Iz njihovog asortimana izdvajamo smjesu za soft sladoled pravljenu isključivo na bazi mlijeka, a ne biljnih masnoća. Imaju preko 60 različitih ukusa soft sladoleda, od kojih izdvajamo vaniliju, čokoladu, jagodu, borovnicu, jogurt.

CODAP Italija je proizvođač različitih vrsta šlaga i vrhnja za kuvanje. Ono što izdvajamo iz njihovog asortimana su tečni biljni šlag, pogodan za dekorisanje poslastičarskih proizvoda, te za kombinovanje sa raznim poslastičarskim kremama.

BABBI Italija je jedan od vodećih, svjetskih, proizvođača najkvalitetnijih baza za proizvodnju voćnih i mliječnih sladoleda, ledenih poslastica, aroma za sladolede i kolače, višekomponentnih pasta, stabilizatora i poboljšivača kvaliteta.

Pored sirovina, bavimo se i uvozom profesionalnih mašina i alata za ugostiteljstvo, te dekoracija za poslastičarstvo.

FLOREAL Italija je proizvođač dekoracija za poslastičarstvo. Imaju široku paletu ukrasa za svadbene torte (figure mladenci, čipke od šećerne paste, čipke od tila, cvjetni ukrasi, perle), ukrasi za dječije torte (figurice iz crtanih filmova, muzičke svijećice, vatromet svijeće), te razne vrste prehrambenih boja (boja u prahu, tečne boje, boje u gelu, boje u spreju).

MARTELLATO Italija je proizvođač raznih vrsta sitnog alata za poslastičarstvo i pekarstvo. U njihovom asortimanu možete naći veliki izbor kalupa za minjone, praline, kalupa za kolače i torte, alat za šećernu pastu, špahtle, palete, noževe, dresir vreće raznih dimenzija, nastavke za dresir, roto stalke, žice za prelijevanje, silikonske podloške, stalci za torte i sav ostali potreban alat koji se koristi u pekarstvu i poslastičarstvu.

Svim našim kupcima nudimo tehničku podršku. Naši prezentatori će im pomoći da usavše znanja, riješe sve nedoumice i eventualne probleme u proizvodnji kolača i sladoleda.

 
Vi ste ovde: Home O nama