O Nama

Sirovine i alati za poslastičarstvo

DMN Gelato Vam nudi sve što je potrebno za uspješan poslastičarski biznis. Usluge kojima se ponosimo, od 2012. godine do danas, su razvoj i distribucija sirovina, ukrasa, alata, mašina i tehnoloških rješenja za poslastičarstvo.
Banja Luka, BiH
Od 2012. godine
Provjeren kvalitet


Naš tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u mogućnosti je da izvrši analizu potreba Vašeg ugostiteljskog biznisa, te Vam ponudi idejno rješenje za postojeće ili recepturu za potpuno nove proizvode. Takođe, nudimo Vam i kompletnu tehničku podršku, u vidu konsultacija i pomoći u pripremi naših originalnih recepata, te edukacije Vaših zaposlenih u proizvodnji. Ono što je najvažnije - nudimo zagarantovano kvalitetne sirovine po povoljnim cijenama, a sve u skladu sa najvišim standardima i aktuelnim trendovima prehrambene industrije, prema parametrima međunarodno sertifikovanih kontrola kvaliteta. Za sve proizvode osiguran je i kompletan izračun (kalkulacija, normativ, sastavnica).


"Poslastičarstvo, jer mi znamo sve o tome!"Naš pristup u razvoju inovativnih poslastičarskih rješenja je kompletno prilagođen individualnim potrebama svakog od naših klijenata, a radom našeg profesionalnog i posvećenog tima stručnjaka gradimo strategiju poslovanja koja Vam garantuje da nikada više nećete preskupo plaćati sirovine upitnog kvaliteta. Upravo zahvaljujući ovakvom načinu poslovanja, predanosti i inovativnosti, postali smo lider na domaćem tržištu i uživamo povjerenje kako naših klijenata, tako i svjetskih brendova koje zastupamo i čije proizvode distribuiramo.