Effe

Sirovine i alati za poslastičarstvo

Iceteam 1927 Ali Spa 

Kompanija Iceteam 1927 Ali Spa osnovana je 2010. godine, kao spoj četiri renomirana brenda prepoznatljive tradicije i tehnologija.
Prije svih, kao svojevrsna osnova projekta stoji brend Cattabriga, čija je  tradicija izrade mehaničkih sistema za proizvodnju italijanskog sladoleda duga skoro stotinu godina.
Takođe, u okviru kompanije Iceteam 1927, u ponudi su najmodernija tehnološka rješenja brendova Coldelite, Promag i Ott Freezer.

www.iceteam1927.it

 

 

 

EFFE

Kada je Otello Cattabriga, 1927, dizajnirao i patentirao prvi EFFE, vjerovatno nije mogao zamisliti da će uskoro postati sinonim za GELATO IZRADU širom sveta. 

Od tog dana, CATTABRIGA VERTICAL GELATO FREEZER opremljen sistemom "Stir + Stick", omogućio je korisnicima da proizvode suv i dobro teksturiran gelato bez fizičkog napora i u najboljim higijenskim uslovima.

Danas, nakon 90 godina,

EFFE je postao sve pouzdaniji. Proizveden u skladu sa EC smernicama, ostaje jedinstveni model. Zapravo, EFFE daje vlasniku snažniji i čvršći identitet kao pravom, tradicionalnom proizvođaču gelata u italijanskom stilu.

Izbor najboljeg iz tradicije za garantovanje kvaliteta kroz vrijeme čini vrhunski profesionalni i izvanredan proizvod.