Effe

Sirovine i alati za poslastičarstvo

Iceteam 1927 Ali Spa 

Kompanija Iceteam 1927 Ali Spa osnovana je 2010. godine, kao spoj četiri renomirana brenda prepoznatljive tradicije i tehnologija.
Prije svih, kao svojevrsna osnova projekta stoji brend Cattabriga, čija je  tradicija izrade mehaničkih sistema za proizvodnju italijanskog sladoleda duga skoro stotinu godina.
Takođe, u okviru kompanije Iceteam 1927, u ponudi su najmodernija tehnološka rješenja brendova Coldelite, Promag i Ott Freezer.

www.iceteam1927.it

 

Mućkalica

mućkalica ELITE patentirana od strane Iceteam-a 1927, 100% nerđajući čelik, otporna je i izuzetno efikasna u toku proizvodnje i procesa čišćenja.

Multifreeze sistem

podešava snagu hlađenja u zavisnosti od vrste i količine odabranog miksa. Omogućava operateru da tretira male količine bez ikakvih promjena u kvalitetu proizvoda (isto vrijeme trajanja ciklusa).

Uređaj za napuhavanje

novi tuš sa ergonomskim metalnim kućištem i okidačem, priključen na uređaj sa elastičnim i dugotrajnim gumenim kablom.

Prednje punjenje

čini mašinu koja je veoma jednostavna za korišćenje.

Inovativni oblik Copper-a omogućuje da se mješavina dodaje iz najprirodnijeg položaja.

PRO vrata od Iceteam 1927

Kombinuje tradicionalna Cattabriga-ova okrugla vrata sa korisnim prednjim bunkerom za mješavinu i sa izuzetnim rešenjem za termički izolovana vrata. Vrata su do sada neviđeno rješenje, opremljena uklonjivom rešetkom od nerđajućeg čelika, što vam olakšava tretiranje gustih ili masnih mješavina.

Ekstrakcija gelata

MULTIFREEZE basic je opremljen efikasnim izlaznim vratima koja omogućavaju operateru da izvuče proizvod što je brže moguće bez narušavanja teksture proizvoda.

Kondenzator ploče

kondenzator ploče poboljšava razmenu toplote i smanjuje sve potrošnje: vode, snage, dijelova. U kombinaciji sa sistemom Multifreeze i zajedno sa redovnim i pravilnim održavanjem mašine, ovo može dovesti do značajne uštede u operativnim troškovima.