Compacta VariO

Sirovine i alati za poslastičarstvo

Iceteam 1927 Ali Spa 

Kompanija Iceteam 1927 Ali Spa osnovana je 2010. godine, kao spoj četiri renomirana brenda prepoznatljive tradicije i tehnologija.
Prije svih, kao svojevrsna osnova projekta stoji brend Cattabriga, čija je  tradicija izrade mehaničkih sistema za proizvodnju italijanskog sladoleda duga skoro stotinu godina.
Takođe, u okviru kompanije Iceteam 1927, u ponudi su najmodernija tehnološka rješenja brendova Coldelite, Promag i Ott Freezer.

www.iceteam1927.it

 

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA
Napredna elektronika vam omogućava da s lakoćom pripremite sve recepte, čak i one komplikovanije.


MALE I VELIKE KOLIČINE
Ekskluzivni sistem grijanja i hlađenja može da radi i sa manjim i sa većim količinama proizvoda.


PROIZVODNJA SLADOLEDA
Masterchef proizvodi sladoled, čak i u najtraženijim okusima, sa istim kvalitetom kao u pravim poslastičarnama.


SKRAĆENO VRIJEME
Skraćeno vrijeme, u kombinaciji sa vrlo malim količinama, omogućava značajno proširenje asortimana proizvoda koji se mogu izvesti u poređenju sa tradicionalnim poslastičarnama.


PROMJENLJIVA BRZINA
Zahvaljujući brzini koja može da se podešava, možete napraviti čak i one recepte koji zahtijevaju posebno (postepeno) povećavanje količine sastojaka ili veoma osjetljivu pripremu.


SAVRŠENO KUVANJE
Mašina koja dostiže temperature i do 105°C. Masterchef the OTT Freezer tehnologija i vještine francuskih i švajcarskih kuvara su Vama na usluzi. 

Masterchef za stvaranje:


GASTRONOSMKIH UŽITAKA
Majoneza, sosovi od mesa, slana peciva, peciva od sira, krema od gljiva, krema od lososa, sos za picu, bešamel...


SLASTIČARNA
Krema za šlag, panna cotta-u, krema od voća, ganaš (ili čololadna) krema, voćni želatin, krema od maslaca, zaher krema, čokoladna tempera, krema za puslice, princes krofne, bavarska krema,
marmelade, baza za semifredo, voćni koncentrati.


SLADOLED
Tokom pasterizacije, smjesa može dostići bilo koju izabranu temperaturu. Tokom zamrzavanja, mogu se proizvesti i male i velike količine proizvoda.